Сектата “Коронавирус от последния ден” унищожава доцент Мангъров, само защото казва истината!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Инициативата тръгва от канала “Напред и нагоре” на Станисилав Цанов, в която той призовава да подкрепим д-р Атанас Мангъров. Към нея се присъединява с нарочно видео и Пламен Пасков. Същият, който доказа лъжите при унищожаването на домашните животни в Странджа. Ето и пламенната му защита в ютюб:

 

Всички така наречени системни институции – тоест колониалната администрация, са тръгнали да изпълнява задължението си за

оскотяване, оглупяване и обезличаване

на туземното население. И когато излезе някой, който казва истината, когато обяснява тази истина, някой който е с клиничен, медицински, професионален, личен и човешки опит като доцент Мангъров се опитват да го омаскарят.

Такъв носител на истината в царството на лъжата, където лъжата е единствена разрешена форма на съществуване на средствата за реклама,

агитация и масова дезинформация,

съкратено СМРАД, е естествено първите СМРАД-ове – БТВ, Нова тв, БНТ, особено БТВ, да се опитат да го окалят, да окарикатурят, да го изкарат виновен за човешки съдби, за човешки страдания и човешки смърти. Именно д-р Атанас Мангъров. Както при участието му при Антон Хекимян, така и при Мария Цънцарова.

Това беше толкова силно изразено, че за всеки неразделил се със здравия си разум, би трябвало да е ясно. Не ми е ясно как са реагирали откровените последователи на новата секта – “Коронавирус от последния ден”, стойхоум-овците, бъди отговорен, с квадратните очи, със стъклените погледи, с намордниците, с лигавници, със скафандри, с латексовите ръкавици, за които всеки, който казва истината, е не просто неприятен човек. А нещо, което

трябва да бъде унищожено и разкъсано.

В тази връзка искам да изпълня молбата на моя приятел Станислав Цанов и да изразя абсолютна, безусловна, категорична, осмислена подкрепа. Да призова за такава подкрепа към доцент Атанас Мангъров заради всичко, което е направил, за всички човешки и детски животи, които той е спасил, за всички страдания, които той е излекувал, за всичките тези десетки години, през които той е практикувал. И затова, че в царството на лъжата той продължава да не се страхува и да не се срамува да говори истината такава, каквато е от все още недозабранената официална наука. А науката е наука тогава, когато тя изследва законите на природата и обкръжаващия ни свят. И когато тези закони доказват своето обективно съществуване, коментира Пасков.

Доцент Мангъров, моите почитания, моята подкрепа! Безусловна подкрепа, за всичко, което сте направили, което правите, за всичко, което ще правите! Не сте сам! Няма да бъдете сам, няма да ви изоставим! Орките няма да спечелят тази битка!

Надявам се казаното от мен да бъде правилно разбрано, да достигне до достатъчно хора. Искам да призова абсолютно народа български – не от населението – то ако иска, да немери начин да изрази тази своя подкрепа. Защото в такъв момент, когато човекът го трошат, мачкат, е изключително важно той да усети, че не е сам, че е нужен на хората точно по този начин, по който го е прави. Ако ние не му окажем тази подкрепа, ще получим поредния прекършен, смазан, смачкан човек, който е работил, говорил, действал, творил за нас. За децата ни, защото той отговаря за детски инфекциозни болести. Това е много повече от прости инфекциозни болести.

 

 

Така че ако разбирате смисъла и значението на този призив, размножете го, разпространете го. Ако ние сме достатъчно много доцент Мангъров ще оцелее. И като лекар, и като лекарска практика, и като обществена фигура. И като един от малкото останали символи на истината, символи да доброто, символи на медицината, символи на борците за здравето на хората и за здравето на децата ни.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар