Сектор Б търси сметка на доста лица за ужасните условия в гостуващите клетки у нас – Спорт

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Националният клуб на привържениците на Левски поиска по-добри условия за запалянковците по българските стадиони, особено за тези на гостуващите отбори. От фенклуба на “сините” поставиха темата на дневен ред, публикувайки своята позиция на страницата си във Фейсбук.

Ето какво пише там:Левскари, 


Националният клуб на привържениците на “Левски” обръща внимание на отговорните фактори в българския футбол, държавата и в любимия ни Клуб, а по-конкретно на лицата: Михайлов, Сираков, Боримиров, Мило Борисов (като пряк ръководител на последните двама) и вътрешния министър Демерджиев. 

Макар и според социологията на мажоритарния собственик да сме под един процент от общия брой привърженици, ние сме тези, които подкрепяме Левски на всяко гостуване и винаги задаваме пулса на трибуните. Ето защо намираме за нужно да обърнем внимание на следното: 

Господа, вие гореизброените, не сме сигурни, че сте забелязали какви са условията на част от футболните стадиони в България. 

Привържениците на най-популярния клуб в страната са принудени да се чувстват като престъпници, набутани в клетки, кошари и кафези. 

Срещу “Ботев” (Пловдив) бяхме в претъпкан блок, а на разположение имахме химически тоалетни. На новия “Колеж” пропускателният режим не само не беше на ниво, а под всякаква критика. На стадиона в парк “Лаута” положението беше сходно, ако не и по-лошо. Пътят до нашите места бе строителна площадка, а след мача газихме в локви и кал. “Клетката” отново се оказа недостатъчно голяма за най-верните фенове в България. 

Трудно е да си представите как се гледа мач в такива условия, които са абсолютно неприемливи за 2023-та година и страна-член на Европейския съюз. Сега “Левски” го чака “гостуване” в Бистрица. Отпуснатите 250 билета са си жива подигравка със “сините” привърженици. Отново клетка, коридор и условия, каквито няма в цивилизования свят! 

Вероятно всеки от вас е казвал много пъти, че “футболът е за хората.” Очевидно в България с малки изключения не е точно така. Надяваме се занапред на нормално отношение спрямо хората, които подкрепят българския футбол, който със сигурност не е сред най-привлекателните в света. Ако целта е да ни откажете, кажете си, за да ви олекне, но… 

Точно ние няма никога да се откажем!

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар