СЕМ иска да глоби Слави заради “Песен за Лена” – Общество – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

СЕМ иска да глоби Слави заради

Стоп кадър, Нова нюз

Комисията по дискриминация и СЕМ погнаха телевизията на Слави Трифонов. Причина е скандалната песен за Лена Бориславова. Лидерът на ИТН съобщи това с пост във Фейсбук.Ето и целия текст:


“След Комисията по дискриминация и СЕМ се е заел да ни трича заради песничката за Лена.
Защо? Защото “Седем-осми Ти Ви” е пуснала въпросната песничка и е нарушила, цитирам – “добрите нрави”.
Не знам как така са нарушени добрите нрави с една песничка по мотиви от действителен случай, с действителни лица и събития в една ер би енд би квартира.
Ако питате мен, “добрите нрави” са нарушени от двамата герои в песничката. Защото семейните ценности и вярността към съпруга и годеник са част от добрите нрави. Поне в нашето общество. За Канада – не знам.
Та, СЕМ ще иска да наложи глоба на “Седем-осми Ти Ви” заради нарушаване на добрите нрави, в размер от 3 до 20 хиляди лева.
Защо? Защото гледаме от “грешния ъгъл”.
И представяте ли си какви сме грешници да гледаме от “грешния ъгъл”? Ще ни глобяват с до 20 хиляди лева. Спомням си, че имаше един швед, който нарита една камериерка в Слънчев бряг и съдът му наложи глоба от 4500 лева. Която той даже и не плати. Явно за СЕМ ние сме по-големи престъпници и от тоя швед.
Вече почва да ми писва от целия тоя фарс с тая песничка. Затова вече в главата ми се върти следната идея – да поканим СЕМ, Комисията по дискриминация, “Българския център за джендър изследвания”, от чийто представител е пусната жалбата срещу нас в Комисията по дискриминация, да застанем със сценаристите пред тях на площада и да бъдем публично линчувани. С камъни.”

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар