СЕЧТА ЗАПОЧНА! МВР спипа депутат от ГЕРБ с прякор Семката, тарикатът купил 28 000 гласа

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Сечта на мафията ГЕРБ започна! МВР спипа списък с 28 000 вече купени гласове от депутата на ГЕРБ Георги Станков – Семката.

 

Вътрешното министерство предприема безпрецедентни действия срещу групите за купуване на гласове за предстоящите избори. Бойко Рашков съобщи в ефира на БНР за случай от последните дни, при който в къща в свиленградско село са открити фирмени касови книги с обороти, както и списъци с имена на 28 хиляди избиратели в района.

„Надявам се, че прокуратурата е вече уведомена, трябва да започне много сериозна разследване от Хасковската прокуратура, защото не са чести случаите, в които се откриват такива огромни списъци с избиратели, на които се разчита да съдействат на партия ГЕРБ на предстоящите избори.

Тогава е намерена и една визитна картичка на бивш депутат от 45 парламент и сега кандидат депутат от ГЕРБ за региона – това е визитката на Георги Станков – известен като Семката.

Става дума действия на полицаите в граничните райони – т.нар. „златен гьол“. Това е търговия с гласовете на български избиратели“, уточни още Бойко Рашков.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар