Сеч за Прокопиев! Да се готви Костов. После Шиши и приближени на Борисов.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Тогава написахме: „...Ако някой си мисли, че ще бъдат пропуснати големите кинти, които се делнаха с мощния гръб на Костов и „агнешките главички“, дълбоко се лъже. Тепърва предстои костовистките „честни“ приватизатори да връщат – да се готви … „Златни пясъци“.

Днес спец. прокуратурата удари скандалния бизнесмен Иво Прокопиев. Служителите от Специализираната прокуратура са влезли в сградата с офиси на „Алфа финанс холдинг“ на бизнесмена Прокопиев. Спецакцията в офисите на подсъдимия олигарх Иво Прокопиев е във връзка с ново обвинение, повдигнато срещу него. То му е било предявено от спецпрокуратата, тъй като става дума за афера с офшорки и е във връзка с предишното му обвинение за пране на пари. Става дума за продажбата на акции от приватизирания от Прокопиев завод „Каолин“. Предприятието беше приватизирано през 90-те, след това придобито от „Алфа финанс Холдинг“, а през 2012 г. продадено на немски инвеститор.

Що е рекла АФЕРА, все е вярно. Да се готви Костов. После Шиши и приближени на Борисов.

Прочетете пак статията ни от 6.06. 2019 година. Новият нюанс, който тече е войната „Боко – Шиши“. Не обаче „Боко – ДПС“, а „Боко – Шиши“. Борисов продължава да изпълнява ПОСТАВЕНАТА МУ задачка – със своите ръце да чисти своите авери и „касичките“. А после… Поживьом, увидим какво са отредили като съдба за Боко „шахматистите“. 

Слагайте пуканките. Предстои истинско мазало.

Afera.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар