Сигнал до РЗИ! Този Копейкин кога ще го глобите за погазване на всички мерки

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Грозните изцепки на ваксинираният Костя Копейкин по темата с мерките против Ковид 19 продължиха и днес дори и в Президентството на Консултативният съвет по темата Северна Македония.

Видно е от всички видеоматериали от срещата, че Костя Копейкин е единственият политик в България, който си позволява да погазва всички мерки, дори в институциите на страната! Предвид факта, че това при него е рецидив, който спешно се нуждае от освидетелстване, искаме да сезираме РЗИ София, за този индивид и всичките му действия.

Готови сме да предоставим множество материали от действията на Копейкин без маска в Парламента в различни дни, както и днес в Президентството!

Време е някой да му сложи глоба на този самозабравил се варненски тарикат  иначе нещата наистина могат да излязат от контрол, защото ако той си мисли, че има подкрепата на 127 000 антивакстъри, не ни се мисли какво може да се случи над 500 000 ваксинирани и над 3 000 000 човека, които вярват в мерките на здравните власти вземат, че решат, че той и партията му не трябва да са в Парламента и че той няма право да бъде депутат.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар