Сидеров и Симеонов с тежки психични отклонения, но са с имунитет – няма как психиатрите да вземат мерки

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Председателят на партия АБВ Румен Петков се подигра на „Обединените патриоти” по повод възобновения тежък конфликт между коалиционните партньори Волен Сидеров и Валери Симеонов.

Той даде пресконференция в централата на партията в София заедно с негови колеги по различни теми.

След въпрос – как гледат на поредния конфликт между Сидеров и Симеонов и виждат ли бъдеще на подобно управление, Румен Петков се обърна към съпартиеца си Христо Михайлов:

„Доцент Михайлов, за трети път те моля, осигури присъствието на д-р Николай Михайлов в такива случаи, защото ние нямаме необходимата компетенция. Как да отговоря?”

Д-р Николай Михайлов е психиатър и бивш политик от ДСБ.

Румен Петков каза още: „Ние от АБВ сме първите, които преди шест месеца казаха, че ако затворим патриотите в една стая, ще дадем жертви в жива сила. Сега, те се сбиха чак след четири месеца – вярно е.

Ние оценяваме спокойствието, което проявиха. Но пък от друга страна вие си давате сметка, че – излезе единият, наплюе другия; това е повод другият да излезе на другия ден да отговори във вестниците.

И ако погледнете, това са двамата ни сънародници, които всеки ден са в медиите с простотии, с щуротии – кой с каквото свари и не повече от този калибър, за който говоря.

Но са всеки ден в медиите и вие си ги отразявате и така трябва. Аз лично съм убеден, че колкото повече те бъдат показвани на нашите сънародници, толкова по-добре за обществото, защото все си мисля, че някакъв инстинкт за самосъхрание у нас, българските граждани, ще проговори. Друг е въпросът, че са с имунитет и няма как д-р Михайлов и неговите колеги да вземат мерки за тяхното здраве.”

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар