Сидеров: Няма нужда да излизаме от ЕС и НАТО, те сами ще се разпаднат!

НАТО
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Мисля, че коалиционните ни партньори знаят, че Атака признава референдума в Крим


Ние сме сигурни, че те се върнаха в руската федерация по легитимен начин


Нашето посещение там не е нищо ново, а е част от политиката ни. Аз имах телефонен разговор с Бойко Борисов, в който му казах, че отивам в Крим с делегация.

Той каза, че това е наша политика. Г-н Цветанов се чувства длъжен да отрази европейското виждане по въпроса, но истината е, че геополитически нещата се развиват доста по-бързо.

Няколко пъти казах, че тези, които ме нападат, ще бъдат първите, които ще се наредят за връзки и контакти с Крим, каза в предаването „Офанзива с Любо Огнянов” на Канал 3 лидерът на Атака и председател на ПГ на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров.

Доказано е в историята, че санкциите и бойкотите не се получават. Вместо български фирми да застанат в Крим и да си запазят място, пак ще изпуснем нещата. Въпросът е къде сме ние, защо например не направим една линия Варна – Ялта. Български фирми могат да печелят от това.

Имаше претенции към исканията за оставката на Явор Нотев, заради това, че е бил в делегацията ни за Крим, от партии, които дори не са в парламента. Председателят и заместник-председателите са със същия статут като народните представители. Той има същото право да изразява своето виждане. Няма никаква разлика.

Поканата беше отправена към партия Атака и той беше част от делегацията ни, категоричен беше Сидеров.

Българите в Крим гласуваха абсолютно „за” присъединяването към Русия, защото се чувстваха застрашени. В момента се оказва, че са дискриминирани. Те не могат да получат виза за България, защото числата от кода показват, че са от Крим. Те не могат да се приберат в родината си, защото някой във Вашингтон е взел решение, че така трябва да се случи, заяви още Сидеров.

България няма нужда да излиза от Европейския съюз и НАТО, защото те ще се разпаднат от само себе си. Колкото до Евразия, вижда се, че континент Европа няма и е измислен като понятие в края на ХIХ век.

Противопоставянето Европа-Русия е изкуствено, защото Русия има много ресурси, от които Европа има нужда.

Тяхното сътрудничество е нужно. Защо трябва то да бъде прекъсвано и да се подчиняваме на диктати, попита лидерът на Атака. / Епицентър.бг

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар