Сидеров призна, че е дал фалшив стаж на Кошлуков – Политика – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Повече от четири години, след като Емил Кошлуков оглави БНТ и стана генерален директор на телевизията, лъсна скандалната истина за неговото назначаване. Предишният му работодател Волен Сидеров призна в ефир, че му е дал фалшива бележка за стаж в неговата медия “Алфа”.

В разговор с друг скандален журналист – Сашо Диков, Сидеров се оплака, че отдавна не го канят в националната телевизия. “Обаждах се няколко пъти на Жоро Любенов и той вика – трябва да питам ръководството. А ръководството е Кошлуков.

Той ми беше забранил преди време достъпа до БНТ. Аз съм му направил стажа – той ми забранява достъпа…?!”, възмути се лидерът на Атака.

Сашо Диков обаче реши да разрови истината докрай и продължи с въпросите:

Диков: “Как ти забранява, като ти можеш да го изложиш тотално? Ако кажеш, че е фалшива бележката…

Сидеров: ”Ами, той си мисли – той сега Волен какво ще ми каже, какво ще направи… Ще ти кажа – аз съм те назначил, ти не си идвал на работа, аз съм гледал на това с леко око… Защото това не е закононарушение…!

Сашо Диков: “Просто признай, че си издал постфактум бележката за стаж!

Сидеров: “Признавам, че направих услуга. Бойко ме помоли”.

Така, след няколко години начело на обществената телевизия и упорити слухове, че необходимият за тази ръководна позиция стаж е фалшив, излезе наяве истината, че инсинуациите всъщност са достоверен факт. Освен тази “подробност”, в предаването на Сашо Диков стана ясно и друго – че преди да стигне до Волен Сидеров, Кошлуков е търсил и в телевизия “Евроком” липсващия стаж на програмен директор.

 

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар