Симеонов, Каракачанов и Цветанов в заговор за свалянето на Борисов?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Симеонов, Каракачанов и Цветанов в заговор за свалянето на Борисов? Такъв въпрос загатна след дадено интервю Валери Симеонов пред журналисти на Петрова нива.

Нещо повече Симеонов използва метафора като определи Волен Сидеров за воденичен камък, който явно е пречел за осъществяването на този заговор срещу Борисов. Според запознати около Симеонов, Каракачанов и изгонения Цветанов се е оформил нов олигархичен кръг, който пишман патриотите били готови да обслужват прилежно само да се задържат на софрата и да не изпускат кокала!

Не е тайна, че подобен заговор на въпросното трио се провали в края на 2016 г., когато същите искаха да заменят Борисов с Томислав Дончев в ново правителство, но Дончев отказа да участва в тази завера.

Видно е, че въпросните персони, които докарват постепенно България до пореден икономически и политически колапс не са се отказали от намеренията си! Какъв ще бъде отговорът на Борисов предстои да видим, но добре е да се замисли дали същите три персони не стоят зад скандала НАПЛИЙКС, както и връзките им с определени сайтове забъркани не без основание в този скандал?

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар