Симеон Дянков се обяви за широка управленска коалиция

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Очаквам да се сформира широка коалиция. Време е за нови промени в политиката, това очакват хората. Това обяви бившият финансов министър Симеон Дянков след днешните избори у нас пред Нова тв.

“Време е за нови промени в политиката. Това очакват хората. Искат повече образование. Това бе темата, която хората най-много коментираха, когато днес седях на опашката, за да гласувам във Вашингтон”, каза Дянков.

Според него “това правителство изглеждаше доста изморено в последната година”. Той даде и прогнозата си за формата на бъдещия кабинет.

“Очаквам да се сформира широка коалиция. И тази коалиция да каже какво правим по определени теми. Корона кризата е нещо, по което трябва да се работи. Има икономисти и финансисти. Има добри специалисти в партиите, които влизат в парламента. Вярвам, че след 2-3 дни от партиите ще спрат да говорят, а нещата ще се променят”, обяви той.

“Политиците трябва да направят по-широка и стабилна коалиция. Така ще могат да се борят и с пандемията. Тук Байдън се справя много добре. Вчера бяха ваксинирани 4 милиона американци”, добави Дянков.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар