Симеон Дянков стана софиянец, купи си апартамент за €200 000 в блок на БКП елита

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бившият финансов министър Симеон Дянков, прочул се с репликата, че бюджетът на ГЕРБ е като „постна пица”, се завърна официално в България, разкри първо Narod.bg. Финансистът, който заряза съпруга американка и две деца, за да заживее с любовницата си Ирина Велкова, най-сетне е решил да продължи кариерата си в родината.

До момента Дянков преподаваше икономика в САЩ, след като палавата Ирина му би шута, когато Мони изпадна от борда на властта. Първата стъпка на екс министъра при завръщането у нас била да си купи жилище, което в момента обитава заедно с възрастната си майка.

Луксозният апартамент се намира в кооперация до бившето кино „Изток” в едноименния квартал, в момента хипермаркет от голяма верига. Според източника на Narod.bg за баровското жилище Симеон Дянков е броил над 200 000 евро. Кооперацията на Мони е известна като обиталище на БКП фамилии от елита в близкото минало.

Реклама

Мони е щастлив до палавата Ирина Велкова

По време на своя мандат начело на финансите на България Симеон Дянков стана за резил с любовната афера с Ирина Велкова. Златотърсачката влезе в новините с немислима издънка – докато любовникът й води заседание заедно със съветниците си, Ирина нахлу в кабинета, прегърнала домашния им любимец – болонката Джиджи.

Под смаяните погледи на финансистите Велкова навря кучето в лицето на Дянков и заповяда: „Мони, цункай Джиджи”. След влажната мляска по муцунката на болонката, метресата на министъра напусна съвещанието с гордо вдигната глава, писаха навремето медиите.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар