Сина на мутрата Стъка с подобно IQ (айкю) оплака се жена му

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Жената на Стъки се оплака: Детето ни не иска да учи, не го интересуват книгите! Кога да го възпитаваме, като сме на работа?

Юлияна Дончева реши да признае нещо лично за семейството си и по-конкретно за по-малкото си дете. Тя разкри, че той въобще не е мотивиран да заляга над уроците.

„Той въобще не ги поглежда, освен ако няма някой над главата му. Все още няма създаден навик да го прави, защото е малък“, призна екседпутатката.

Дончева добави, че дори по време на онлайн обучението, малкото й момченце не иска да учи, макар и срещу него виртуално да има преподавател. „Аз трябва да съм до него и да го ръчкам и това е проблем, с който се сблъскват много хора“, смята тя.

„Много внимателно трябва да се борави с мерките. Ако говорим за образователната система, трябва да предприемем по-гъвкав вариант, особено за семействата, където и двамата родители работят и нямат възможност да се занимават изцяло с детето си“, каза тя.

Припомняме, че Юлияна е бивш депутат от НДСВ и съпруга на доста по-младия от нея ММА шеф Стъки.

Същият, който се зъбеше на протестиращите и се заканваше да прати чакалите си да ги бият. И се опита да стане медийна звезда в постовете си във ФБ и защитник на екстремистката групировка ГЕРБ.

На въпроса на гостите с какво се занимава, отговори, че не работи, а повечето й бизнес-начинания са само хоби.

Не питаме семейството как може да си позволи този разкош, но сме учудени, че нямат време за детето си. Досега трябваше да са му създали навици и да възпитат в него жажда за знания или поне концентрация на вниманието.

Дончева роди на 49 години малкия Станислав, като го зачена ин витро и го кръсти на баща му.
Наскоро в „Черешката на тортата“ тя показа дома си, който е двуетажен, просторен, с голяма градина, много цветя и елегантна морава и всички екстри, за които обикновените българи само могат да си мечтаят. Показа и офиса си в най-големия софийски МОЛ и заведе гостите си на вечеря там, а за помощник беше наела тузарски майстор-готвач.
А таткото, който поучаваше всички протестъри да се държат прилично, беше редно покрай съчиненията и поученията в социалните мрежи да научи и сина си  на това, което искаше от хората на улицата.

Дончева пък е смешно да се оплаква от системата и собственото си дете.

Та нали то е рожба на тази система, за която тя прокарваше закони?

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар