СИНДИКАЛНАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ В МВР ПОДКРЕПИ БУНТА В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ УТРЕ С ДЕКЛАРАЦИЯ! СНИМКА

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Изненадващо или не в щаба на протестиращите, които са обединени в цяла България днес се получи писмо в който Синдикалната Федерация на служителите в МВР изразяват в своя декларация подкрепа към всеки един гражданин, който утре ще излезе на територията на цяла България, за да поиска по – добър живот тук и сега, в тази държава.

Ето какво написаха от Федерацията на МВР служителите до протестиращите, публикуваме без редакторска намеса:

“Декларация от Синдикалната Федерация на служителите в МВР

Уважаеми Приятели,

Като служители в Министерството на вътрешните работи законън ни забранява да изразяваме политически пристрастия и антипатии, забранява ни публично да даваме оценка на политическите формации – били те на власт или в опозиция.
Има обаче и друг закон – Божият. Според него неотменно право на всяко човешко същество е да се бори за по – добър живот. Щастливи сме, че днес за нас тези два закона не влизат в конфликт.

Защото и двата закона не само ни позволяват, но и ни задължават да застанем до всеки гражданин, който със законни средства защитава правото си на по – добър живот. И подчинявайки се на повелята им, ние Ви подкрепяме във всички ваши законни действия, насочени към подобряването на живота на българите.

Желаем Ви Успех!

УС на СФСМВР”

 

източник

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар