Синчето-топ джигит на шефа на НАП-Пловдив, което блъсна и уби жена, дори не изказало съболезнования – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Майка ми е била премазана. Не знам с каква скорост се е движело това момче, но един свидетел ми каза, че е хвърчала 10 метра. Това заяви пред Нова телевизия Николина Русева, дъщеря на премазаната възрастна жена от сина на шефа на НАП – Пловдив – Ивайло Найденов.

Шефът на НАП – Пловдив  Венелин Найденов се е опитал да прикрие сина си Ивайло Найденов, след като той блъсна с колата си и уби 77-годишна жена в града под тепетата. Впоследствие 20-годишният младеж е направил пълни самопризнания. Тестовете за алкохол и наркотици, направени на Найденов след катастрофата, били отрицателни, съобщи Нова телевизия като се позова на полицията.Найденов има 13 нарушения за шофиране с превишена скорост, без колан и за отнемане предимство на пешеходец на пешеходна пътека. Около половин година, след като получава книжка, тя му е отнета за три месеца за каране с висока скорост. В момента е на свобода под гаранция от 10 000 лева.


Майка ми се е прибирала от магазина  и малко преди 21 часа е била блъсната. Всичко се случва в пловдивския квартал „Тракия“ на 28 август. Разбрах, че когато се е прибирала в междублоковото пространство я блъска кола. При маневра на заден код. Майка ми е била премазана – със счупен череп, таз и кости“, обясни дъщерята на загиналата възрастна жена.

„Не знам с каква скорост се е движело това момче, но един свидетел ми каза, че е хвърчала 10 метра. Никой обаче не иска да стане свидетел и да говори с полицията от страх“, казва тя. Русева припомни, че момчето първо е избягало от мястото. „Притесняваме се да не се потули случаят, защото той е син на шефа на НАП – Пловдив. Молим и призоваваме свидетелите да не се крият и страхуват, а да ни помогнат“, заяви тя.

„Никой не ни е потърсил от семейството на виновника, дори за да изкажат съболезнования. Искам справедливост и момчето да си получи заслуженото. Мисля, че книжката му трябва да бъде отнета за цял живот. Той е на 20 години. Какво да искам повече, аз също имам дете и знам какво е. Дано този човек осъзнае грешката си, тя на него ще тежи“, смята дъщерята на загиналата.

„Аз искам справедливост. Вече не желая да ми се извиняват, досега не се сетиха сами да го сторят“, добави тя. И разказа, че майка й била жизнена пенсионерка, виждала се с приятелки и изглеждала на 60, а не на 77.

Ако влезе в затвора дали ще се поправи? Може да стане и по-лошо“, завърши Николина Русева.

Източник: inews.bg

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар