Синът ми дарява 40-те си лева детски на полицаите, ще има всичко, освен държава

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Баща на 4-годишно момченце написа разтърсващи думи в социалната мрежа по повод решението на правителството парите за детските да бъдат разпределени на полицаите.

Така, вместо всяко българче да получи елементарна сума от държавата, средствата ще бъдат раздадени на полицаите, които протестират заради ниските си заплати.
Фактът е повече от показателен какви са приоритетите на ГЕРБ и коалиционния партньор „Обединени патриоти“ – не децата, а пазачите им, които бият протестиращите, за да се запази властовата конюнктура.
Днес дори МВР и полицейският синдикат се възмутиха от решението на правителството – те отказват тези пари, които са за сметка на децата.
А може би идеята на правителството е да разделя обществото, като настройва противопоставя различните групи хора, за да отклони вниманието от своето управление.

Решението не е никаква изненада за всички, които са наясно, че всеки месец ГЕРБ получават над 1 млн. лв. държавна партийна субсидия, докато у нас умират дечица, защото работещите им родители нямат пари за животоспасяващите им операции.
Ето и страшните в безсилието на родителя думи на Милко Божнаков:

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар