„Синът ми почина след ваксинация срещу COVID“

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Истинска трагедия се разигра в София вследствие на ваксинация с Astra Zeneka. 23-годишен студент по медицина в България е починал само около 2 седмици след поставянето на ваксината, съобщава „Труд“, цитиран от e-zdravey.com.

Трагедия с грък в България

Младежът се почувствал зле 10 дни след ваксинацията и информирал за това баща си. След още 5 дни, след като неразположението продължило, той потърсил лекарска помощ и бил приет в „Пирогов“.

Лекарите откриват ниски тромбоцити и го хоспитализират. Момчето решава да се върне в Гърция за лечение. Само час по-късно обаче пада вкъщи и е приет по спешност в болница.

Установено е, че падането е вследствие на тромбоза в мозъка.

„Неврохирурзите казаха, че падането е заради тромбоза в мозъка, която е твърде вероятно да е получена заради ваксинацията. Откриха малък хематом в мозъка, който обаче беше невъзможно да се оперира, тъй като може да причини голяма кръвозагуба. На следващия ден обаче бяха се образували много съсиреци в мозъка и положението беше необратимо.“ – споделя покрусеният баща.

Той разкрива още, че не е знаел за смъртните случаи след ваксинация с Астра Зенека. Разбрал е впоследствие за смъртта на 44-годишен мъж с белодробна емболия в България. В Германия пък има пет такива регистрирани случая.

Бащата на гръцкия студент е лекар по професия и затова е потресен как може след ваксинация да се стигне до най-лошото. Той все пак смята, че синът му е нямал късмет, защото в Германия например от 1,5 млн. ваксинирани едва 5 са починали.

Припомняме, че ваксината Астра Зенека се превърна в най-скандалната ваксина срещу коронавирус. След смърт в Австрия тя бе спряна от употреба в ЕС. Именно от нея обаче Бойко Борисов е закупил най-големи количества.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар