Синът на Софи Маринова спипан с дрога, Лоренцо се оказа момче с брутални изцепки и зависимости – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Синът на хитовата чалгарка Софи Маринова е срестуван, след като у него са намерени наркотици. Лоренцо е добре познат на органите на реда, тъй като не за първи път има сблъсък с тях след най-различни нарушения на закона. 

Оказва се, че проблемите на Лоренцо с наркотиците не са от днес или вчера. Колегите от агенция блиц разкриват страшни подробности, от които ще ви настръхне косата. Не искаме да си представим какво й е на Софи Маринова в момента и през какъв ужас преминава покрай сина си. 

Ор варненска клиника за наркозависими докладваха, че преди около две години Лоренцо е бил постъпил при тях за лечение. Маминият синковец изкарал едва една седмица и избягал. Той дълго време се укривал и от майка си, която смятала, че плаща за лечението на сина си. 

Тогава Софи Маринова решила да измисли работа за сина си и да го води с нея по участия за компания, за което му плащала по 300 лв. По този начин искала да го следи какво прави и да не му дава много време да върши глупости. Опитвала се да контролира и приятелския му кръг, но явно не е успяла да се справи с тази задача. 

През последното денонощие полицията е спряла кола за проверка и сред пътниците, освен Лоренцо, е бил и 29-годишен криминално проявен, който е обявен за издирване. Самият Лоренцо през септември беше обявен за международно издирване, след като шофьор на бус с мигранти посочи сина на Софи Маринова като главатар на операцията за превозване на нелегални мигранти.

“Вместо сватба – арест”, шегуват се в мрежата със задържането на Лоренцо. Той трябваше да вдигне сватба на 24 ноември и макар неговата майка да не признава истинската причина, наш репортер научи, че булката си е отишла и се е отказала от съжителство със сина на известната певица.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар