Синята общност предупреждава партиите, които ще се опитат да яхнат протеста им днес: Ако ви се ядат много шамари – пробвайте

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Сините фенове предупреждават разните партийци и партийки, че всички опити за яхване на днешният протест от политически партии, ще претърпи пълно фиаско, а всеки член на партия или неин симпатизант извадил и развял символи на такава, ще бъде буквално бит там на площада.

Сините фенове не искаме да ставаме маша в ръцете на едни неуспели политически джуджета, не искаме тези джуджета да се качват на нашият гръб и да се правят на загрижени за България. Днес излизаме в името на новото начало за всички българи и всеки политик осмелил се да се направи на по важен от народа ще бъде бит на площада.

Оставката на Бойко Борисов е началото, но ние не искаме да сменим, едните с другите, време е да помислим за нещо повече освен това разни политически кариеристи да се упражняват на нашият гръб. Не подкрепяме партиите и не вярваме на нито една от тях, затова и

Предупреждаваме на протеста само сини знамена на Левски и българският национален флаг, всичко останало ще лети в кошчето, а притежателят му изхвърлян с шутове от протеста, като провокатор, пратен с цел да ни обърква и разединява като нация. 


Днес е денят – да го направим за България и Левски! Дела трябват, а не думи!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар