Скандален депутат от БСП напуска парламентарната група

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Иван Димов Иванов, за когото в края на миналата година Националният съвет на БСП взе решение да бъде изключен от партията, напуска парламентарната група на “БСП за България”. Това обяви от парламентарната трибуна председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, която прочете заявление от негово име.


Боян Чуков напуска БСП и влиза в листите на ВМРО

55-годишният Иванов бе избран с листата на “БСП за България” в 3-ти Многомандатен избирателен район – Варна на парламентарните избори през 2017 г. Решението да бъде изключен от партията бе участието му в побой над председателя на Общинския съвет в Долни Чифлик и лидер на социалистите там Валентин Вълчев в края на октомври м.г.

С напускането му групата на БСП намалява от 70 народни представители на 69.

Преди два дни арабистът и геополитически анализатор Боян Чуков напусна социалистическата партия, а малко по-късно стана ясно, че е водач на листата на ВМРО в Стара Загора.

Пред телевизия “България он ЕР” той обясни причините да напусне БСП с думите: “Професионалната ми кариера винаги е била в услуга на българските национални интереси. Предвид моята квалификация, имах очаквания, че ще бъда полезен не само на БСП, а и на държавата. Явно не попадам в приемлива класация на тяхната ценностна система. Но не им се сърдя“. 

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар