Скандален случай на насилие в Перник – момиче преби момче със СОП. Прокуратурата издирва свидетели

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Скандален случай на насилие в Перник. Районната прокуратура разпореди проверка, заради клип в социалните мрежи. На него се вижда как момиче малтретира момче със специални образователни потребности.

Реакция дойде от кмета на Перник, а от полицията от града съобщиха за NOVA, че вече се работи с децата и родителите. Пред камерата ни застана и пострадалото момче и неговото семейство.

 

Всичко това се случва в неделя на оживена улица в Перник. 16-годишният Илиян се среща случайно с двете момичета от клипа. Твърди, че и двете започват да го удрят, а едно момче снима цялата брутална сцена.

 

На въпрос защо момичето му е посегнало Илиян отговори: “Защото казва, че съм говорил някакви неща”. Той отрича да е влизал в конфликт с тях.

Разказва, че побоят над него продължил дълго. С двете момичета били от един квартал и се познавали отдавна. Но насилието над него не се случвало за първи път.

 

След като публичният линч приключил Илиян се прибрал вкъщи без да сподели за случилото се. За синините около очите лъже, казва, че се е ударил. Баща му разбира случайно каква е истината.

 

“Бях на работа и класната на Илиянчо ми се обади, че има клип за мен. Прати ми клипа, гледах го. Даже плаках. Не съм се обаждал в полицията. Класната каза, че е подала сигнал до полицията, до Детска педагогическа”, каза Петър Ивайлов.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran
Коментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар