Скандални разкрития за жестокия убиец Радо Соколето

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Убиецът на собственичката на заведението „Мръсното кебапче” Радослав Стипцаров-Соколето два дни се е укривал в къщата в село Бараково при братята от Благоевград Васил и Александър Манолови, след като е бил обявен за издирване на 24 юли, когато преби жестоко дъщерята на Снежана Достумска.

Къщата на ул. „Христо Ботев” № 15 по документи е собственост на покойния дядо на братята Манолови.

Присъствието на госта е останало незабелязано за местните хора, тъй като Соколето не е излизал навън. Радослав Стипцаров е бил жив докъм 11.30 часа.

Полицаите обкръжили къщата сутринта, когато той и домакинът му Васил Манолов, по прякор Чебурашка, също криминално проявен, са спали.

ри вида на ченгетата Манолов скочил през прозореца към двора, но моментално бил заловен.

Притиснат от полицаите, той обяснил какво е разположението на къщата и че Соколето е въоръжен и носи перука.

Последвал щурм на баретите, разпръснат е сълзотворен газ и Радослав се опитал да скочи от прозореца, но се отказал, налапал дулото на пушката и се гръмнал. Трупът е открит в спалнята по очи, с пушка двуцевка до него.

Оръжието е много рядко, не е ясно кой е собственикът, тъй като не е заведено в служба „КОС“.

Иззети са натривки от ръцете на Стипцаров, а балистичната експертиза ще установи със сигурност дали пушката, с която той се е гръмнал, е същата, с която бе застреляна от упор майката на приятелката му Силвия, пише struma.bg.

Припомняме, че седмица преди това той я преби и тя бе приета насинена с хематоми в болница. 36-годишната Силвия подала жалба в полицията, заради което Соколето започнал да ги тормози – нея и майка й.

Часове преди да бъде убита, Снежана Достумска празнува в заведението си „Мръсното кебапче” рождения ден на 10- годишната си внучка Симона.

Същия ден, четвъртък, на телефона на детето е изпратен SMS, че ще се случи нещо непоправимо. Снежана Достумска е застреляна, след като се прибира от тържеството – около 1,16 часа след полунощ в петък, пред блока си № 17 в кв. „Струмско“.

Независимо от факта, че основният заподозрян Радослав Стипцаров-Соколето се е самоубил, разследването на убийството на 58-годишната Снежана Достумска продължава. Назначени са съдебномедицински експертизи, както и експертизи на иззетите веществени доказателства, продължават разпитите на свидетелите.

Няма задържани лица, заяви говорителят на Окръжна прокуратура – Благоевград в момента Станислава Арабаджиева. В събота бяха погребенията на жертвата и на убиеца. Само шепа хора изпратиха в последния му път Соколето.

Любопитното е, че там е била и най-новата му приятелка. Тя е и единствената, която влязла в моргата да види трупа, са коментарите в село Бело поле.

Вчера тя все още е била в селото. Белополчани твърдят, че видели Соколето пред дома му 3 дни след побоя над бившата му приятелка.

В Благоевград пък хората още са в шок от разстрела на Снежана Достумска.

Веднага след като се разнесе черната вест за убийството на собственичката на „Мръсното кебабче“, хора започнаха да оставят цветя в нейна памет пред затвореното заведение.

Вчера на входа на „Мръсното кебапче” на пейка до ваза с цветя беше поставено съобщение, че заведението няма да работи до 12 август.

fakti.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар