Скандално! “Бедният” Борисов подарил порше за 200 бона на шефката на кабинета си

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
СКАНДАЛНО! Деница Желева от Бургас, която само преди няколко месеца зае мястото на Румяна Бъчварова в кабинета на Бойко Борисов вече шофира бяло “Порше Панамера” коментират запознати от града край морето.
Нейни приятелки не крият, че дъщерята на червен мултимилионер пряко свързан с Държавна сигурност им се е похвалила, че лично Бойко Борисов и е подарил колата, за да не се излага пред неговите приятели, когато и се налага да му урежда ангажиментите. Явно момичето е влязло под кожата на Борисов пък коментират граждани в социалната мрежа, като споделят, че за втори път се разчува Борисов да прави скъпи подаръци на красиви жени от обкръжението си.
Дали е само шефка на кабинета му пък питат други хора, като коментират че Борисов явно вече се е помислил за несменяем и се държи като лидер на мафиотска структура, който подарява на държанките си коли за по 200 000 лева, за да му са подръка по всяко време и да изпълняват прищявките му. А в мрежата вече се появи и култувото, Бойко явно е решил да стане автор на песента, ” Бяла пантера с бяла панамера”
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/10/200.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар