СКАНДАЛНО! Бойко Борисов е предложил на Ангела Меркел – България да се слее с Турция? Според Испанската RTVE!

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Във Фейсбук от няколко часа върви една снимка публикувана от Радост Найденова от Испания, която си е направила труда да снима текста, който върви под репортаж за България по Испанската телевизия RTVE.
Текста гласи следното:

“Меркел отхвърли предложението на България да се обедини ( слее) с Турция, за да може Турция да влезе в ЕС.”

Понеже сме на 100% сигурни, че Бойко Борисов от името на България е направил това предложение на Ангела Меркел искаме да попитаме какво точно е наказанието за Национално Предателство?

турция

– Докога един Национален Предател ще е министър председател?
– Кога точно ще се намеси Прокуратурата, за да разследва Бойко Борисов?

Надали Испанската телевизия RTVE би си позволила да пусне материал за България и нейните предложения към ЕС, ако не са на 100% сигурни в източника си и информацията с която разполагат.

Затова и очакваме адекватна реакция от всички български служби за Национална сигурност. А ако някой много държи отново да ставаме Турски вилает нека знае едно:

– Един Камък да даде от България на Турция и стълбовете (уличните лампи) на Цариградско шосе вече няма да са за осветление.

 

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “СКАНДАЛНО! Бойко Борисов е предложил на Ангела Меркел – България да се слее с Турция? Според Испанската RTVE!

  • Нафарфариииий-ииий-иий-ий, спри да измисляш фалшиви новини, бе изчадие адовоооо-ох…хх..Такова нещо даже ние, социалистите, не можем да кажем за Бойко. Амма ха!

Вашият коментар