СКАНДАЛНО! ГЕРБ лишават всички лица от детски

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Скандални промени готвят от Герб за така наречените детски надбавки в България.

Според запознати целта е да бъдат лишени всички майки от детски добавки, които в момента са 40 лева за едно дете, 90 лева за две деца и 135 лева за три и повече деца.

Идеята е изплащането на детските и кандидатстването за тях да става на базата на досега действащите правила плюс няколко нови, които трябва да се грижат за здравето и образованието на децата на България, но всъщност с цялата нова наредба се целяло нито една българска майка да не може да получава детски за децата си.

Ето какво са ни подготвили Герб и Обединените патриоти с цел да ограничат източването на социалната система в България.

За да получавате детски, вече ще трябва да кандидатствате по следните правила:

– Дохода на член на семейството не трябва да надвишава 400 лева .

– Децата задължително трябва да са в ясла, детска градина или училище и това ще се доказва със служебна бележка от съответното учебно заведение.

– Всеки родител, който иска да получава детски надбавки в България, ще трябва да декларира пред социалните служби с какво движимо или недвижимо имущество разполага.

– Всеки родител, ще трябва да предоставя служебна бележка от общината по настоящ адрес. че не дължи данъци и глоби.

– Всеки родител, ще трябва да представя служебна бележка от КАТ че не дължи данъци и глоби. – Семейства с един или двама осъдени от съда родители нямат право да кандидатстват за социални детски добавки. – Семейството ще трябва да попълват и схема за жилището в което живеят и ако в него няма отделена детска стая, детски добавки няма да се отпускат, дори и да са покрити всички останали критерии.

– Родителите ще трябва да представят служебна бележка и от личният лекар и зъболекаря на децата си, че са го посещавали за контролни прегледи през преходната година. Е ако някой може да изпълни всички горе посочени критерии, то на 100% няма да има нужда от пари като детски надбавки, но както се вижда от предложенията на Герб и Обединените патриоти целта е не да се подпомагат с някакви пари родителите в България, а да им се отнемат и те, защото явно в България само заплатите на политиците трябва да се увеличават на всеки три месеца, всички останали да се оправят, нали имат роднини в чужбина да им пращат пари да оцеляват…

Иначе от снимката в началото е ясно само едно за три години детските в България са увеличени с 3 лева!!! Докато заплатите на политиците са нараснали с цели 3000 лева?!!!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар