Скандално! Костя Копейкин е съдържател на стриптийз клуб!

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Лидерът на политическа партия “Възраждане” Костадин Костадинов, по известен като Костя Копейкин е съдържател на стритпийз клуб с компаньонки във Варна, това ни довериха наши източници и добавиха:

“Костя Копейкин, който през ден провядва някакви семейни християнски ценности в социалната мрежа Фейсбук е съдържателя на нов стриптийз клуб във Варна.
Ако си мислите, че с парите от партийната субсидия този човек развива някаква партийна дейност, то е добре да се огледате, защото освен за къщи, коли и апартаменти, псевдо патрЕота е инвестирал и в модерен стриптийз клуб в морската ни столица.
Стриптийз клуб, който предлага дори компаньонки, естествено той не стой начело на фирмата, която стопанисва клуба, там е поставен негов много доверен човек.
Очаквайте скоро и снимки как политика, който уж щял да спасява България се забавлява в клуба с оскъдно облечени момичета.
Искаме да припомним и още нещо, въпросният Костя Копейкин е разследван като тартор,  вече повече от година, на организирана престъпна група с която е източил партийната субсидия на партията си.
Нашите източници също така питат:
Въпросният клуб с момичета на повикване ли е първоначалният повод на жената на Копейкин да се разведе с него и затова ли след по-малко от два месеца след като е открит клуба Копейкин и е купил апартамент в центъра на Варна, който е записан само на нейно име и дали вече бившата му съпруга не продължава да го шантажира, че ще разкрие собствеността му в бардака, пред всички медии?

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар