Скандално! Любовницата на Влади Горанов е шефка на КФН!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Тежки облаци надвисват над главата на Владислав Горанов. Същият, който не можеше да издържа семейството си с депутатска заплата, като министър на финансите, следва да отговаря на прокурорите защо живее от много години безплатно в чуждо жилище.

В с. Ярема местни жители коментират луксозно имение, в което често прави лични огледи и съблюдава строителните работи, по тъмна доба, за да не бъде засечен и записан от недобронамерени лица. Горанов публично бил заявил , че логиката на нещата била Горанов, а не Борисов да бъде премиер. Главният му секретар- Таня Георгиева, уволнена от Чобанов, отново е превзела МФ, въпреки неговото нежелание.

Георгиева , по стар навик, е преспала непосредствено преди назначението си с Борисов, на което е било обърнато внимание на Горанов от премиера, като след стъпки на криво, същата е започва да му организира вътрешен протест, какъвто сама г-жа Таня Георгиева си умее. Довереният на Горанов човек /изпратен да контролира действията на любовницата на Горанов- Карина Караиванова / Ивайло Манджуков освободи директорския си пост, но пък жена му Милена безсрамно зае мястото на мъжа си в Дирекция „Информационни системи“. Въпреки старанията на Манджуков, той бе изгонен от г- жа Карина Караиванова от КФН /която Горанов обичаше да пошляпва по задника в коридорите на МФ/, в която Комисия Ивайло явно също не се справи, така както не се справяше и в МФ.
Очертава се сериозен женски сблъсък за поста на финансов министър. Служителите на министерството, които дават тази информация, са започнали сериозни залагания, като залозите се събират в доверения шофьор на Горанов Николайчо, който се кани да не му носи повече пури и скъпо уиски от Агенция Митници, за да събира дарове за следващият министър. От една страна, Карина Караиванова, привлякла доста кадри на МФ в КФН, желае да се оттегли от председателското място, тъй като така или иначе ще я изгонят, заради лошите й показатели на КФН. Караиванова се е договорила за безполезнено завръщане в МФ, но тъй като е заиграла и с Борисов, и с Горанов, вероятно няма да успее да се завърна като директор на „Национален фонд“.
 По случая със застрахователя „Олимпик“ тя набра много негативи, а возенето й в поршето на Кубрат Пулев й навлече и много неподозирани подмятания. От друга, Маринела Петрова, чийто административни похвати в МФ я доведоха до поста заместник министър, като нищо скоро да отиде на аудиенция при Борисов, за да го отърве от лошия и компрометиран Горанов. Естествено, последен ход би имала Таня Георгиева, която освен натрупаните и скатани пари от дългогодишна служба на няколко поредни министри, е направила преди време и пластична операция на гърдите си, за да придобие желан вид , одобряван от малко просташкият вкус на Борисов.
При така описаната обстановка, вероятно старите директори Владимир Петров и Добрин Пинджуров, които досега трябваше отдавна да бъдат пенсионирани, или ще освободят местата си за Бойко Атанасов и Анатоли Великов /противници на Таня Георгиева/, или ще трябва да подкрепят някоя от другите две дамски кандидатури. При всички случаи предстои в най- интригуващото от към заплати и ДМС министерство да настъпят сериозни рокади, а нищо чудно и някой от бившите министри да се завърне, за да тушира напрежението и да не се стига до сълзи в хотел „Славянска беседа“, често посещаван преди пореден кадрил в Министерството.
Напоследък обаче всички сметки на кандидатките за министър могат да бъдат игнорирани от новия таен съюз между Стефан Белчев и Галина Младенова. Белчев е известен с лизането на задници на всеки нов министър, само и само да не бъде уволнен, защото нищо реално не е намерил като нарушение на проверяваните от него, а Младенова, която макар и да не се къпе твърде редовно, поради което леко намирисва в коридорите на министерството, е успяла да пробута най- много свои роднини , приятели, съседи на важни позиции в министерството.
Единствено злоупотребата с алкохол им пречи до момента да заемат сериозни управленски позиции, но и двамата са се заели с малко по- здравословен начин на живот, което у някои служители се сочи като подготовка за вземане на властта. Възможно е този нов таен съюз да роди и новият министър на финансите? Бедни ми , Влади, дано Цацаров ти осигури поне светла квартира, също безплатна и дано поне там се виждаш с хора, които наистина държат на теб! Наддаванията при Николайчо и в ресторант „Финансист“ продължават, а Борисов се чуди дали да не даде министерството на обединените патриоти, за да се спаси от интриги, които няма в нито едно министерство.
Със Сидеров са обсъждали вариант, при който поста да се заеме от адвокат Явор Нотев, който да изгони всички директори, които се занимават с пиянски оргии, тенис със секретарки, пеене по кръчмите , трупане на имане, но не и с отдаденост на финансовата дисциплина. За съжаление, подобна картина цари и в останалите министерства, доминирани от управленски кадри, назначени от ПП „ГЕРБ“.
източник: https://xaknewsbulgariabg1.blogspot.com/2019/08/blog-post_856.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар