СКАНДАЛНО! МИНИСТЪРКАТА НА ТУРИЗМА ОТКАЗАЛА ДА СИ ПЛАТИ ПРЕСТОЯ В ХОТЕЛ НА МОРЕТО

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Голям скандал е станал тази сутрин, когато министъра на туризма Ангелкова решила да напусне хотела край Варна в който е била отседнала от няколко дена с екипа си, докато прави проверки на хотелите в региона.

При напускането на хотела, се е оказало, че никой от министерството на туризма не е платил в петък сметката по банков път и затова управителя на хотела помолил Ангелкова да платят нощувките, закуските и вечерите преди да си тръгнат,

както предварително са се уговорили с хора от министерството и им е издадена фактура авансово да заплатят поне 50% от сумата, която нямало да надвишава 100 000 лева при престоя.

Неочаквано за никой обаче вместо да замълчи и да помоли управителя да изчака, докато разбере какъв е проблема Ангелкова избухнала, че ще им затвори хотела и да не я занимават с глупости.

Аз съм министър на туризма, вие какво искате да ви плащам аз ли, какво да направя като от министерството не са ви платили, ще ви платят някой ден, може и да са забравили – крещяла като обезумяла Ангелкова,

която явно пак е имала тежка вечер с много бяло вино коментират свидетели на случката.

Според информацията с която са се сдобили хора близки до персонала на хотела Ангелкова и хората и само за пет дни успяли да направят 120 000 лева сметка в хотела, като нощувките били нищо в сравнение с алкохола и ястията, които имали да плащат.

Пет дена гуляи с най – скъп алкохол и все отбрани ястия и блюда и все с претенции, ако нещо не им хареса, а накрая и не си плащат, че и ме заплашват коментирал с близки управителя на хотела случая.

Тези се самозабравиха и трябва хората да знаят за какво става на въпрос.

Минават като хуни, ядат, пият, имам информация че някои от служителите на министерството на тази са употребявали и други забранени от закона субстанции и са търсили и други удоволствия, но засега ще си замълча до тук.

Като половината хора с тази уж по проверките по цял ден седят по басейните и на плажа, явно са и някакви приятели и държавата им плаща да си почиват, докато и правят компания в нощните запои и купони.

Но в понеделник няма ли ги парите по сметката на хотела ще изляза и ще разкажа на всички какво и как се случва докато министърката с екипа си проверява уж хотели по морето, докато всъщност те рекетират, заплашват и ограбват.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “СКАНДАЛНО! МИНИСТЪРКАТА НА ТУРИЗМА ОТКАЗАЛА ДА СИ ПЛАТИ ПРЕСТОЯ В ХОТЕЛ НА МОРЕТО

Вашият коментар