Скандално! Общински съветник от ГЕРБ отива на партийно мероприятие с мотор без каска. За тях законите не важат.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вчера във Велико Търново се чества празника 110 години от Независимостта на България.

Естествено града беше превзет от шайката на Герб, а младите герберчета трепетно очакваха появята на техният идол в това колко може да се излага един човек именно Цветан Цветанов, който както знаем е и депутат от този град.

Но по интересното е, че в бързането си да пажуват на Цветана някои от местните общински съветници, погазиха буквално законите на република България.

На клипа ще видите, общинският съветник от Герб Велико Търново на мотор без каска как се придвижва из града бързайки за някое от мероприятията с превишена скорост.

Естествено преди два дни цяла България говореше какво безумие извършила някаква учителка като превела едни деца през ЖП прелез и всички побързаха да я упрекват, сега искаме да видим обществото и медиите ще реагират ли като ужилени като имаме поредната безумна ситуация по улиците на един град или когато става въпрос за Георги Недев общинският съветник на Герб във Велико Търново всички ще замълчат, защото както знаят всички в старопрестолният град, това момче е общински съветник само и единствено, защото е личен треньор на синът на кмета, а на любимата му, майка и също е кмет от тази партия…

Други качества това момче според местните не притежава, но както знаем в Герб не трябва да имаш качества, а дебели връзки. Естествено не на обувките.

 

Видеото е публикувано в личният профил на общинският съветник от Герб във Велико Търново Георги Недев – публично и е достояние на цяла България, а общинският съветник дори се гордее с безумната си постъпка както разбрахте.

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар