Скандално! Христо Ованов от ДеБъ забъркан в стрелбата по Очите в Слънчака!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Скандални разкрития изнесе следовател, разследвал стрелбата в Слънчака през 2018 година, когато хора на Божидар Кузманов по известен като Божо Кравата с групата си нападна хората на Митьо Очите. Престрелката завърши с трупове и раняването на Очите, който тогава оцеля по чудо.

Делото не е завършено и до днес, а тогавашният министър на правосъдието Христо Иванов е пряко замесен в целият случай става ясно от показанията на човек от групата на Кравата. Ето какво се появи в мрежата:

” Хората на Божо Кравата, когато ги докараха в ареста се смееха и ни се подиграваха, на разпитите какво точно се е случило и защо са започнали да стрелят един от хората му, директно ми каза да звънна на Христо Иванов тогава министър на правосъдието и да ги пускам да си ходят.

Няма да забравя, как твърдеше, докато ме гледаше в очите и ми се смееше, ако искаш и утре да си полицай, звъни и не ни питай нас, питай тях, нас никога няма да ни осъдят, ние сме само изпълнителите, Слънчака вече ще си има нови босове.

Това е положението, няма кой да ни осъди. Всичко това е документирано и изпратено с всички материали по делото, после тези записи не се споменават в нито едно съдебно заседание, сега питам – Защо?

Явно човека на Божо Кравата още тогава е знаел, какво ще им се случи и как всичко е предварително уговорено, на най – високо ниво с министъра на правосъдието, тогава Христо Иванов, който пък беше направен такъв от Румяна Бъчварова, която днес е посланик в Израел, но пък се оказва, че дъщерята на Бъчварова е много близка с кръга на Кравата.. Кой точно поръча стрелбата по Митьо Очите, това явно никога няма да се разбере…”

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар