Гадже Асен Василев

Скандалът ескалира! Арестуваното гадже на Асен Василев с телефон в ареста, пуска статуси от 6 РПУ! Арестуван е и човек от агенция „разузнаване“, който е бил с тони фешъна в колата!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Както вече писахме гаджето на Асен Василев – Тони Иванов – Фешъна е арестуван за 24 часа и се намира в 6 Полицейско управление в столицата.

 

АФЕРА разкри, че до него неотлъчно стои полицай, за да не комуникира Тони Фешъна с никого. Очевидно МВР – Бойко Рашков пази лично гаджето на Асен Василев, щото иначе как ще стане шеф на КПКОНПИ.

 

Скандално е и, че докато е арестуван, на Тони Иванов очевадно не е иззет телефона и той прекарва времето си в ареста, докато пуска статуси в социалните мрежи!

Рашков, ти какъв позор си!

Ето и два от постовете, които преди минути е пуснал Тони Иванов от ареста!!!

 

И още по-скандалното е и това, че заедно с него е арестуван и служител на Държавна Агенция Разузнаване /ДАР/, който е бил колата, която е била с лампи на НСО, частна кола на Тони Фешъна.

Какво прави служител на ДАР с тип като Тони Фешъна, свързан с криминални среди?

Как е възможно да бъде арестуван за 24 часа и да не му е иззет телефона и да си цъка от ареста?!

Нищо от това обаче няма да видите утре по телевизиите и слугинските медии, защото ще са заети да плямпат за надрусания Георги Семерджиев, но няма да посмеят да гъкнат за безпрецедентния скандал с интимния приятел на Асен Василев – Тони Иванов!

Afera.bg

ПП. Николай Бареков: Акцията по пътищата на Киро #Простото и Рашката удари първо право в ❤️ бъдещия премиер Кокорчо!😂🏳️‍🌈Циркът в държавата ескалира, дами и господа! Афера ви отваря очите, а прокопиевите БТВ и Нова мълчат с широко зарворени очи.

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар