недялко недялков pik.bg Бойко Борисов

Скандалът заради гнусните ХХХ снимки: Това е медията на ГЕРБ, маниерът на ГЕРБ, кампанията на ГЕРБ и лично на Борисов

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Не приемам опитите чрез публикуването на лични снимки на едно момиче да се уязви кандидат за кмет на София. С подобни похвати се прекрачват граници, които досега не са били преминавани. Бил съм атакуван многократно по подобен начин. Не приемам такъв тип действия и категорично ги осъждам.“

Това написа тази на стената си във Фейсбук премиерът Борисов по повод публикуваните от агенция ПИК гнусни ХХХ снимки, за които медията твърди, че са на годеницата на кандидата за столичен кмет арх. Борислав Игнатов.

Гнусотията на ПИК взриви социалните мрежи, а политици от всички цветове реагираха категорично.

На неетичната публикация реагира и столичният кмет Йорданка Фандъкова: „Има граници, които не могат НИКОГА да бъдат прекрачвани – това са границите на човешкото достойнство. Опитът да се уязви един от кандидатите за кмет на София по такъв отвратителен начин, е не само недостойно, то убива смисъла от всичко, което правим. Казвам го като човек и жена! Изборите идват и заминават, но трябва да останем човеци!“ – заяви Фандъкова.

Кандидатът за кмет на София Мая Манолова също излезе с коментар: „Гнусните методи за правене на кампания от властта, достигнаха всички, които не са от властта. Това е очевидната истина. Разграничаването от себе си е особено психично състояние, което бих нарекла политическа шизофрения. Солидарна съм с кандидата на Демократична България за мерзостта, която търпи. На мен ми се налага да правя същото и го разбирам добре. Някога се казваше, гущера си отрязал опашката. Днес е останала само опашката. Отвратена съм. Нито една власт не предполага човек да падне толкова низко.“

„Битката за кметското място в София е жестока, но тя трябва да се води САМО и единствено в полето на аргументите, идеите и решенията! Жалки са медиите, обслужващи властта. Те от години са използвани за бухалка срещу неудобните и ежедневно сме свидетели как удрят ново и ново дъно. Никога няма да приема нечестната игра, ударите под кръста и унижението на човешкото достойнство. Вярвам, че съществува справедливост и съм напълно убеден, че рано или късно тези подобия на хора, които живеят, за да мразят, ще получат това, което заслужават!“ – коментира и кандидатът за кмет от „Спаси София“ Борис Бонев.

„Намирам за абсолютно дъно, за нетърпима мерзост, за най-долнопробно поведение, да атакуваш политическия си опонент с личните снимки на негови близки. Нито секунда няма да търпя в листата си споделящите подобни публикации, а всеки тиражиращ ги тук или в живия живот заслужава единствено презрение. На потърпевшите декларирам цялото си съчувствие и солидарност“, присъедини се към обществения гняв и Крум Зарков, зам.-председател на ПГ на БСП.

„Гледам възмущението срещу ПИК. Защо нападате “медията” на Борисов? Това е официалният сайт на ГЕРБ, това е и маниерът на ГЕРБ. Това е кампанията на ГЕРБ и лично на Борисов“. Това написа във Фейсбук Бояна Бозаджиева – медийният съветник на Корнелия Нинова.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар