Скандал! Без конкурс преназначиха “калинка” на ГЕРБ от МВнР в КЗД

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бившият парламентарен секретар на Екатерина Захариева в МВнР Виктория Миланова е била преназначена днес без конкурс в Комисията за защита от дискриминация (КЗД)

В Комисията Миланова е назначена за шеф на “Международния отдел”, като гръб за това тя е получила лично от настоящата шефка на КЗД Анна Джумалиева.

Нека припомним, че Джумалиева е също виден герберски кадър, като преди време лично тя защитаваше правата на Бойко Борисов пред комисията LIBЕ към ЕК. Тогава настоящата шефка на КЗД се опита да обясни на евродепутатите, колко бил стресиран Борисов от гражданските протести, на които са разнасяли ковчези. Джумалиева тогава дебело подчерта, че Бойко бил дълбоко притеснен от ковчезите и кръстовете по времето на летните протести, като въпросния стрес го държал под непрекъснат нервен срив.

Днес обаче поредната гербаджийска “калинка” тихомълком и без какъвто и да е било конкурс бе назначена на нова служба. Този факт достатъчно ясно показва, колко дълбоко са се окопали гербаджиите във властта и как продължават да виреят в системата въпреки непрестанните опити на новата власт да се изчисти от корупционните лица.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар