Скандал! Боко плаща милион/седмица на пиар агенция от Израел да Му лъска имиджа

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Скоро Онуй нае пиар агенция от Израел да Му лъска имиджа и да отстранява неудобните. За около 1 милион на седмица!

Вече от няколко места чувам, че на собственици на сайтове им се отправят предложения, на които не могат да откажат. Натиск и пари. Първо с доброто, па ако не става – с натиск. Разкешва се яко.

На едни сайтове им изтриха всички акаунти, от които публикуваха и профилите във фейбук. По лични мои впечатления много сайтове рЕзко промениха политиката си на публикуване. И вече не качват неудобни за властта публикации. То се вижда кои са.

Само да кажа, че нищо не се забравя. И нищо не се прощава. На националните предатели е ясно какво се случва.

Когато се продадеш, започва да мирише. А който се е допрял до гнилостта на гербоидите и помага по какъвто и да било начин те да продължават с българоубийствената си политика, е съучастник. Да, сега ще вземете парите. Дори данъци няма да платите за тях. Но хората гледат. И ще престанат да ви четат, също както стана със свинските медии. И няма да забравят кой на коя страна е бил…..

Онуй и слугите му са паникьосани. Цялата държавна власт и парите са в тях. И въпреки всичко ги е страх. Защото хората са на ръба да ги пометат. В буквалния смисъл на думата. И никакъв пиар, без значение колко е добър, не може да накара отпадъкът да мирише добре!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар