Граф Игнатиев паметник

Скандал! Вандали от ППДЕБЪ+ събориха паметника на Граф Игнатив във Варна

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Това е паметникът на граф Игнатиев във Варна. Съборен е от неизвестни засега изверги преди часове в центъра на Варна, посред бял ден.

Миналата година точно на 3 март пък беше поруган с бяла боя. Тогава престъпникът беше оправдан от съда. Вероятно същото ще стане и с престъпниците, които са съборили паметника днес.

Същото нещо извергите от ППДБ и техните ортаци от ДПС и ГЕРБ подготвят и за Паметника на свободата на Шипка. Ще почнат поругавания, някой ще го надраска, друг ще го залее с боя, трети ще му счупи нещо, ще почнат да ни убеждават от телевизора как бил спорен, как бил в прослава на вражеска Русия и един ден ще го взривят.

Няма да го демонтират, защото е много трудно, а директно ще го съборят. Ако не ви се струва възможно, спомнете си управляващата престъпна клика колко “невъзможни” престъпления извърши само за последните няколко месеца и се замислете.

Проклети да сме като народ, ако позволяваме гаврите с историята и културата ни да продължават по този начин! Българи, време е да се ядосате! Днес посегнаха за пореден път на граф Игнатиев, наричан с любов от нашия народ “графа на българите”, утре ще посегнат на Шипка, накрая ще ликвидират и държавата ни!

Знаем всеки престъпник и няма да оставим никой от тях ненаказан.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар