Скандал! Всички задържани от комисията по хазарта сочат Горанов за подбудител на престъпленията им

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Владислав Горанов е опъвал чадъра над бизнеса на Божков и останалите хазартният сектор, като всички е трябвало да се отчитат на определен човек според ценоразпис определен лично от Горанов.

Схемата е работила години наред, но засега въпреки, че показанията на всички задържани сочат Горанов за подбудител на схемата от прокуратурата мълчат. Божков и да не е искал да дава в един момент е трябвало да прави като всички останали, за да не му отнемат лиценза пише в показанията на един от задържаните, който добавя, че всички босове с хазартен бизнес дават, а всичко се отчита лично на министъра на финансите, който пък се отчита на Бойко Борисов.

Имало е договорка да си спестяват определени плащания още по времето на кабинета Борисов 2 и всичко си продължи по старият начин и в кабинета Борисов 3, няма човек в комисията по хазарта, който да вземе от някой бос пари, без да се отчете, като всички са наясно, че босовете, особено тези големите като Божков си говорят и с Борисов и с Горанов директно по телефона и само едно изречение и всичко може да му се случи на служителя, ако упражнява рекет и взема подкупи без знанието на министъра си в случая Горанов.

Иначе схемата с рекета е във всички министерства, защото черните каси за избори трябва да се пълнят постоянно според Горанов и Борисов, преди това същото се обясняваше и на министрите лично от Цветан Цветанов.

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2020/01/blog-post_248.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар