СКАНДАЛ В ДЪРЖАВАТА! Държавен инспектор в Министерство на транспорта чака убийството на Цветанов

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Държавна служителка иска зам.-председателя на ГЕРБ и председател на парламентарната група на партията Цветан Цветанов да бъде убит!

Това става ясно от форуми във фейсбук, където е коментирала с личния си профил. Сергей Добрев от Велико Търново коментира убийството на търновския лихвар Юлиян Мирчев – Видрата и заявява “И не вярвайте на Цветанов, ако каже същото и за него… Щото въпросите трябва да бъдат същите… Към Цветанов…”, като има предвид думите на политика за убития в София крупен търновски бизнесмен Петър Христов.

Под този пост един от коментаторите – Толи Узунова, задава въпроса “А самия Цветанов кога?”. Тъй като фейсбук е място за всевъзможни извращения, вероятно и това щеше да остане незабелязано, ако въпросната Толи Узунова не е държавен инспектор в Министерството на транспорта, ръководено от Ивайло Московски.

Държавната служителка, желаеща час по-скорошното убийство на Цветан Цветанов, е член на ДСБ и през 2015 г. дори е била кандидат за общински съветник в София. Тъй като изборните резултати на тази партия бяха повече от печални, Толи Узунова топли държавния стол, като при това агитира за ликвидирането на втория след лидера на управляващата партия.

Това със страшна сила поставя въпроса защо, след като не харесва управляващата партия и лидерите и работи под тяхното крило.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар