Атанас Атанасов

Скандал! Генерал Гном източва ТЕЦ Марица изток 2 през свързани фирми

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Дългогодишният слуга на Иван Костов – Атанас Атанасов днес отново влезе в нерадостната си роля на манипулатор.

“Бойко Борисов е отговорен за избора на Сарафов. Ние поехме този тежък риск като политическа сила да поемем управлението на страната, защото беше наложително да се прекрати политическата криза. В крайна сметка, когато приемаш рисковете, трябва да си наясно, че може и да загубиш”, избълва джобния генерал, известен с агентурното си прозвище “Гном”.

Изстрадалата ни аудитория отдавна е свикнала с конспиративните внушения на Атанасов, но той е прав в едно – че когато поемаш рискове, трябва да си наясно, че можеш да загубиш.

 

И тъй като най-важна в нашия живот е ИСТИНАТА, то в нейно име сме длъжни да кажем на читателите ни, че зад телевизионното участие на генерал Гном, се крие неистовия му страх от прокуратурата.

Според наши източници, магистрати са надушили, че компания близка до Атанасов, е участвала в съмнителна схема около източването на “ТЕЦ Марица изток 2”.

Вероятно това е големият страх на Атанасов. Затова бърза като уплашен гризач пред вятъра да създаде нова порция смут и интриги. Като опитен оперативен играч, сигурно се надява, че по този начин ще заглуши задаващата се буря с разкрития за собствената му персона. А, това със сигурност ще се случи.

Атанасов засега предпочита да не отговаря на телефонните обаждания и на въпросите, които informiran.net му изпрати, но със сигурност ще му се наложи съвсем скоро да дава обяснения пред компетентните органи.

Бившият началник на Национална служба Сигурност по времето на Мавъра от “Драгалевци”, сигурно смята, че паметтта на сънародниците ни е къса, но informiran.net ще я опресни с една реплика по негов адрес, изречена от бившия главен прокурор Никола Филчев:

“Атанасов пълзеше като влечуго, когато стана ясно, че ме е подслушвал. За прегрешенията, които той е правил като шеф на НСС, сега обвинява другите. За мен той е влечуго, до което не искам да се докосвам”.

 


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар