Скандал! ГЕРБерка стана зам.-министър „на промяната“

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Трима нови зам.-министри назначи вчера премиерът Кирил Петков. Андрей Цеков, съосновател и член на Асоциацията за управление на проекти в строителството, влезе във финансовото министерство. Социалистът Димитър Данчев, приближен на Корнелия Нинова, ще й помага в икономиката и индустрията. А Карина Ангелиева стана зам.-министър на иновациите и растежа.

От тримата тя е с най-интересна политическа биография. През 2018 г. стана зам.-министър на образованието, отговаряйки за научните изследвания и европейските програми. Съпричастността й към ГЕРБ не се изчерпа с това. През април Ангелиева участва в един от прочутите фейсбук клипове на Бойко Борисов. На кадрите, в задушевна обстановка, Борисов дръпна монолог по редица теми – Европа, Плана за възстановяване, лошите други български партии.. От време на време експерти на ГЕРБ добавяха ценни разсъждения. На сбирката присъства и Ангелиева, която е работила по плана. Мероприятието се състоя след 4 април, когато ГЕРБ бе спечелила изборите, но бе в изолация и премиерът активно громеше враговете.

Малко по-късно Ангелиева даде интервю пред БНТ. Водещата съобщи, че тя представлява ГЕРБ. В разговора Ангелиева определи като „безотговорен и тъжен“ факта, че ИТН не искат да съставят правителство.

  

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар