Кирил Петков

Скандал! ГЕРБППДЕБЪ готвят „ала-бала“ на местния вот с министър в конфликт на интереси, ето схемите с Александър Йоловски

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Сигнал до Narod.bg от народен представител разкри поредна политическа схема с участието на ГЕРБ-ПП – проектоминистърът на електронното управление в извратената коалиция Александър Йоловски е в очеваден конфликт на интереси, а целта на Бойко и „харвардци“ с неговото назначаване е да спретнат поредната изборна „ала-бала“ на местния вот наесен.

Според информатора хората на Борисов и Кирил Петков ни готвят машинации на изборите с назначаването на чиновник без никаква експертиза за министър на електронното управление.

Александър Йоловски е във виден конфликт на интереси за позицията – първо, като заместник-министър, назначен от Кирил Петков, той набутва в Министерството на електронното управление своята леля за шеф на дирекция. Следователно, ако стане министър, ще й е пряк началник, подчерта депутатът пред Narod.bg.

Реклама

Второ, Йоловски идва от „Информационно обслужване“ АД, където бе зам.-директор, което означава, че като министър в уродливия кабинет на ГЕРБ-ПП става принципал на дружеството, в което е бил вторият човек в ръководството.

Какво значи това за изборните резултати, при положение, че дружеството ги обработва – дали не се готви поредната „ала-бала“? Има и друг скандален момент – Александър Йоловски няма никакъв експертен опит , но го водят като „експерт“ – защо ли!

Вътре в министерството се разправя, че новата бутана напред калинка е се счита за близък до Васил Величков и Божидар Божанов – ключови лица в ДБ, а вече и в разпадащата се „Продължаваме промяната“.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran
Коментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар