Павел Христов

НАГЛОСТ! Депутат от ГЕРБ пиян на мотика нарушава закона и пуши в заведение

България, Парламент, Политика, Скандално
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На снимките можете да видите Павел Христов, един от депутатите на Бойко Борисов в народното събрание и областен координатор на ГЕРБ – Варна, от скорошно мероприятие – тежка алкохолна ГЕРБ вакханалия.

Освен другото, очевидно за депутатите на ГЕРБ, забраната за пушенето на обществени места не важи и те се чувстват недосегаеми от закона.

pavel-hristov-2
Същия е син на Лилия Христова, бивш член на борда на директорите на „Пазари” и настоящ директор на дирекция “Образование и младежки дейности” в община Варна.Лилия Христова нашумя в морската столица като шефка на организацията на ГЕРБ в район „Приморски”, както и като главно действащо лице като шеф на борда на директорите на общинската фирма Пазари, където доведе екипа на фирмата до „шок и ужас”.

pavel-hristov1

Преди години срещу Христова имаше куп сигнали, че и досега дължи пари в големи суми. Измамените и до днес се жалват, че са пили студена вода и така и не са могли да си върнат парите от нея и съпруга ѝ, който ог години живее в чужбина.


pavel-hristov-3

Павел Алексеев Христов

По материали на Afera.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

2 comments

  • Pingback: На варненския депутат от ГЕРБ Павел Христов му пораснаха женски гърди. Хранят ли народните избранници с ГМО кюфтета? | Informiran.net
  • Pingback: Депутат от ГЕРБ цъфна в ПИЯНСКА ОРГИЯ! Скандални СНИМКИ: | Дейли Прес

Вашият коментар