Скандал! Европейската комисия по безопасност на храните никога не е предписвала да се избиват прасета

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Според Европейската комисия по безопасност на храните мерките в България за африканската чума по свинете се предприемат изцяло по усмотрение на властите в България.

Никога не сме предписвали да се унищожават или умъртвяват здрави прасета, става ясно от отговор на комисията за медиите в който също така ясно се обяснява, че паричната помощ за България не е за обезщетение на селяните в селата, а за държавата, която трябва да обезпаразити всички задни дворове в които живеят прасета.

Няма такова предписание да се убиват здрави прасета, където няма доказана чума. Явно в България някой му е по изгодно да избие всички прасета, отколкото да наблюдава с месеци какво се случва в дворовете на хората.
Вашата министърка на земеделието беше в Брюксел бяха и поставени множество въпроси свързани със сигнали за злоупотреби с пари на ЕС в България, обещани ни пълен доклад по темата до 30 дена, след това нещата ще се проверяват и ако има нарушения така както се твърди в сигналите ще има и огромни санкции за България.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар