Скандал! Емил Джасим от ДБ плаши с доноси несъгласни с него

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Учителят по история и активист на „Демократична България“ Емил Джасим заплашва с доноси до работодатели хора, които не харесват позицията му във Фейсбук.

 

Скандално и чисто по комунистически Джасим качва на страница си името на човека, както и компанията, в която той работи. Пита и уместно ли е „в работно време служител да се тормози учител, както и да се свързва марката на компанията с подобно поведение на техен работник?“

 

ФейсбукФейсбук

 

След заплахите, човекът се е извинил…

 

ФейсбукФейсбук

 

Поведението на Джасим предизвика отзвук в социалната мрежа.

Ето какво написа Любомир Цанев:

Няма да коментирам коментара на първия господин, само ще кажа, че освен неграмотен е и вулгарен.

Ще коментирам г-н Джасим. Явно на членовете на Демократична България им харесва да действат чисто по комунистически начин – когато някой не ги харесва, да пишат донос срещу него. Опитът да се прекрати работата на определени хора, които не са удобни на други такива, е жалък. Наистина жалък. В такъв случай е най-добре просто да не обръщаш внимание на негативния коментар.

Двете неща не са равносилни. В единия момент той просто те е обидил. В другия – само защото не те харесва, ти решаваш да се държиш като ощипано момиченце и да пишеш доноси на работодателя му, с което можеш да му вземеш хляба от устата в настоящата криза, където да се намери работа е трудно.

За жалост, г-н Джасим наистина го мисли и дори не прикрива снимката и името на потребителя (няма да постна оригиналния скрийншот), разпространявайки екранната снимка навсякъде. Дори беше на страницата му преди броени минути. Това е жалко и лишено от всякаква чест деяние, като така дори не показва, че е по-добър от човека с вулгарния коментар – напротив. Дори показва, че е по-лош.

Клето е бъдещето, щом ще се пишат доноси до работодатели, за това кой какво пишел в социалните мрежи.  

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар