Скандал! Ето как Костя Копейкин похарчи партийната субсидия на “Възраждане” за лични цели

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
КАК И ПО КАКЪВ НАЧИН КОСТАДИН КОСТАДИНОВ – ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРТИЯ „ВЪЗРАЖДАНЕ СЕ СДОБИ С ЛУКСОЗНА КЪЩА ВЪВ ВИЛНАТА ЗОНА НА С. КОНСТАНТИНОВО?

 

 

Вместо да разпространява манипулации и лъжи за предстояща водна криза във Варна и за едва ли не страховитото положение с язовир Цонево и Камчия, в телевизия Евроком, нека сега бившият кандидат кмет за Варна „Коцето“ да отговори, как и по какъв начин на 10.12.2019 г. се сдоби с тузарски имот в с. Константиново, Варненска област?
Преди известно време ЛЪЖЛИВИЯТ ПОЛИТИК ОБЯСНЯВАШЕ КАК ВЪРНАЛ ПАРТИЙНАТА СУБСИДИЯ, ИЛИ ПО – ТОЧНО КАК Е ДАРЯВАЛ НА НУЖДАЕЩИ СЕ!
Същото „Коце“ се заканва как ще бори корупцията, ако стане кмет на Община Варна?! Или вземе властта в България?!
Само че се  питаме, как ще бори корупцията „Коцето“ особено след като разкрихме как и от кого се е сдобил с апетитен имот веднага след изборите!
Интересен факт е че на 10.12.2019 г., веднага след местните избори, в които той бе кандидат кмет за Варна, а Борислав Гуцанов /БСП/ го подкрепяше яростно,
Костадин Костадинов се е сдобил с луксозна къща в тузарски комплекс на брега на варненското езеро в с. Константиново.
Имотът е вила на два етажа, с веранда, с площ 82 кв.м. Състои се от дневна с кухня, баня с тоалет на първия етаж, две спални, санитарен възел, тераса на втория етаж.
Такъв подобен имот фигурира и в сайт за недвижими имоти, но при направената справка се оказа, че имота вече е продаден.
КАК СЛЕД ИЗБОРИТЕ „КОЦЕТО“ ОТ „ВЪЗРАЖДАНЕ“ СИ КУПИ ИМОТ ЗА 100 000 ЕВРО ОТ УПРАВИТЕЛКАТА НА ФИРМАТА НА ЖЕНАТА НА БОРИСЛАВ ГУЦАНОВ!
КАК СЛЕД ИЗБОРИТЕ „КОЦЕТО“ ОТ „ВЪЗРАЖДАНЕ“ СИ КУПИ ИМОТ ЗА 100 000 ЕВРО ОТ УПРАВИТЕЛКАТА НА ФИРМАТА НА ЖЕНАТА НА БОРИСЛАВ ГУЦАНОВ!За този имот „Коцето“ е „платил“ 100 000 евро, като това е цената само за сградата във вилната зона. Която не включва никакво обзавеждане!
Тази зона в с. Константиново се нарича „маймун дере“.
(По-нататък напълно е възможно „историкът“ Костадин Костадинов по известен като Костя Копейкин или Лудото Коце да преименува зоната на „маймун река“ или „шебек дере“).
Също така интересен факт е, че повече от месец собствеността на имота не е вписан в кадастъра.
А в имотния регистър има информация, че имота е продаден на 10.12.2019 г. на Костадин Тодоров Костадинов, срещу сумата от 215 хиляди лева.
И сега следващият интересен факт.
Както писахме по-горе, все още имотът не е вписан в кадастъра и се води на името на Невяна Руменова Иванова, която е продала имота на „Коцето“.
КАК СЛЕД ИЗБОРИТЕ „КОЦЕТО“ ОТ „ВЪЗРАЖДАНЕ“ СИ КУПИ ИМОТ ЗА 100 000 ЕВРО ОТ УПРАВИТЕЛКАТА НА ФИРМАТА НА ЖЕНАТА НА БОРИСЛАВ ГУЦАНОВ!Коя е Невяна Руменова Иванова?
Разследване на АФЕРА установи, че Невяна Руменова Иванова от 2010 г. е управител на фирма „Медийна компания“ ЕООД, занимаваща се с издаване на печатни и електронни издания. А до 2010 г. управител на същата фирма е Моника Владимирова Гуцанова, съпруга на Борислав Гуцанов.
Реално фирмата си е на Моника Гуцанова, а проформа фирмата се води с управител Невяна Руменова Иванова.
Има доказателства в тази насока в Агенцията по вписвания.
Уж от 2010 г. фирмата е с управител Невяна Иванова, а през 2013 г. има подадено заявление в Агенцията по вписвания и то с подписано пълномощно от Моника Гуцанова. И Агенцията по вписване дава указания да се подаде пълномощно не от Моника Гуцанова, а от Невяна Иванова.
И сега  задаваме следните въпроси:
1.Как и по какъв начин Костадин Костадинов се сдоби с този апетитен имот в с. Константиново?
2.С чии средства е платен имота? Дали пък това не са пари от партийната субсидия на партията, която той уж дарява?
3.Защо точно този имот и от този купувач е купил имота?
4.Защо все още имотът в кадастъра се води на името на
Невяна Руменова Иванова, при условие, че в имотния регистър вече е вписан на името на Костадин Тодоров Костадинов?
5.Кой е съсед на Коцето“, при условие, че вилата има близнак?
loading…

 

6.Кой е спонсорът на „Коцето“ ?
Следва продължение…

източник: afera.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар