Скандал! За 2 мандата, Фандъкова ощетила София с близо 200 милиона лева чрез нагла схема!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Днес в изявление, кметицата на София Йорданка Фандъкова, позната в интернет и като Фандупкова, за втори път излъга избирателите, че държавното дружество Булгаргаз рекетира подпопечната ѝ община.

Тоест дружеството, което се контролира от министерство на енергетиката, тоест лично от Бойко Борисов, рекетира най – голямата община на ГЕРБ!

Председателя на ГЕРБ изнудва зам.-предсседателя на ГЕРБ.

топлофикация
топлофикация

 

Тази телевизионна комедия се прожектира за втори път, но всъщност се плаща от софиянци, а борчовете на Топлофикация от над 800 милиона лева са напът да блокират доставките на газ за цялата страна в навечерието на зимата.

Заради безхаберието и нахалството си, Фандъкова стигнаха до там, че “случайно” пропусна факта, че губещата “Топлофикация” осигурява тлъсти печалби и за авера на Борисов – Христо Ковачки.

Той през фирмата си Гранд Енерджи Дистрибюшън, е посредник избран без конкурс, който генерира печалби чрез продажбата на ток от задлъжнялото дружество.

Пропуснатите ползи само за една година от тази нагла ГЕРБ схема за източване са в размер на 20 милиона лева, за двамата маандата на Фандъкова са приблизителноо 180 милиона лева.

Сума, достатъчна за уреждане на детски градини на всички деца в София.

Антон Иванов

снимка: в. Капитал

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар