Ангел Георгиев Възраждане

Скандал! Кандидат-депутат на Костя Копейкин остави на улицата 9-членно семейство, вижте кой е Ангел Георгиев

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Кандидат-депутат на Коста Копейкин и партия „Възраждане” остави 9-членно семейство на улицата. За гнусният номер алармира отвратен от меркантилните „възрожденци” бивш активист, напуснал със скандал редиците на Копейкин.

Тарикатът Ангел Георгиев, който е водач на две листи за депутати и областен координатор на Възраждане в Пловдив, закупил от ЧСИ триетажна къща зад гърба на изпадналото в затруднение семейство-собственик.

9-членна фамилия е на улицата заради „възрожденеца“ Ангел Георгиев

Хитрецът с мераци за власт научил за проблема на 9-членното семейство, докато те подкрепяли „Възраждане” на пореден протест, обясни източникът на Narod.bg.

Семейната къща на три етажа се намира в близкото до Пловдив в село Цалапица. Семейството на младата майка Екатерина Бързева тегли ипотечен заем за подпомагане на семейният бизнес, но не успяват да се справят с вноските и имотът е обявен за продажба от ЧСИ.

Циничното е, че имотът е обявен за продажба на 6 пъти по-ниска цена от пазарната – това е типична схема на мафиотските структури, каквито са ЧСИ-тата.

По закон те трябва да го продадат на максимална цена, да изплатят кредита, и да дадат разликата на собственика. Но ЧСИ-тата умишлено занижават цената, за да заграбят имота. Парадоксално е, че често го правят по начин, по който дори кредитът остава неизплатен. Взели са ти имота, а дългът остава.

Разбирайки, че имотът им е продаден, сем. Бързеви издирват новият собственик, без да знаят, че това е доскорошният им съратник в уличните протести.

След като разбират кой се е възползвал от временното им затруднение, те го молят да заплатят изцяло сумата плюс направените от него разходи, за да си върнат имота, но областният координатор на партия „Възраждане” категорично отказва, а напротив дава няколко дни срок, да се опразни имотът.

И така на улицата остават 9 души, от които 3 малки невръстни деца до 5 години, двама инвалиди с над 90% ТЕЛК и т.н. А през цялото време партийните структури и Костадинов прокламират от екрана и мрежите, че Възраждане е партия защитаваща българското семейство и ценности!

Докато протестират заедно с децата под знамената на „Възраждане“, сем. Бързеви останаха без дом

На една от снимките е качен диалогът от фейсбук межди Екатерина Бързева и н представител на партията на коста Копейкин, в който обяснява, че прекратява участието си в протестите, защото там присъства и човекът, който е отнел бъдещето на децата й и семейната къща…

В момента възмутени пловдивчани са готови да съберат платената от новия политик сума от 56 хил.лева за 410 кв.м. РЗП, къща на три етажа и двор заедно с извършените от него разходи по сделката, само той незабавно да върне дома на изгоненото 9-членно семейство.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар