Скандал: Каракачанов е превърнал министерството в агенция за недвижими имоти

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Магдалена Ташева:
Каракачанов е превърнал министерството в агенция за недвижими имоти…

Най-скандален е случаят с три полуострова в най-красивите части на южното Черноморие., където по всяка вероятност вместо да имаме военни обекти ще бъдат превърнати в частни курорти на олигарски или чужди бизнесмени…
‎Janet Yavuzlarova:
В коя България ще се върнете един ден, българи зебегнали от Родината си?

В незащитената ли, разпродадената, дори без държавна армейска погранична охрана, без военна подготовка на населението за отпор на враговете му?

Борисов не искал в Черно море да има военни, а да се разхождали яхти и др. корабчета за разходка, за риболов, за туризъм и научни изследвания.
Но военните на НАТО и САЩ редовно порят морето със своите си военни учения, но и с присъствието си на българските пристанища.
Ей ти на за какво точно иде реч и в този случай.
ДПС опозиция ли е на правителството, в което са и ВМРО, НФСБ и АТАКА?
Защо бе избран Каракачанов за вицепремиер и то точно по отбраната, от Борисов?
Защо и Валери Симеонов, който си направи хотел в Малко Търново и в него да пребивават военните погранични взводове, като нощувки и сигурни печалби от тях?
Кой е следващият държавник под прикритие, който ще купува военните имоти за да си построява имения в пограничната черноморска зона с яхтени пристанища като Ахмед Доган?
Борисов не бил купил остров в Гърция, но може да си купи полуострови в България на безценица, що не, ведно с цялата му банда олигарси.
Тези ли ще охраняват държавата, ще пазят Нацията от набезите на враговете и?
Само се питам, защо защитава Борисов самият лидер на АТАКА Волен Сидеров. Той в аванс отстрани Магдалена Ташева от Народното събрание като депутат – копиеносеца, острието на партията.
Защо го направи, както и с други такива истински ценни хора за партията, която беше някога силна и алтернатива на статуквото на ДПС, БСП, СДС, на Кобурготски и после на ГЕРБ?
Какво получи в замяна Сидеров за предателството на собствената си политическа идея и партия от Мафията политическа и икономическа?

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар