Скандал! Каракачанов разпродава боеприпасите и оръжието на армията ни! (документи и снимки)

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Интересни събития се развиват в началните дни на новата 2020 година.
Оказва се, че докато плащаме милиони за старо въоръжение продаваме нашето оръжие за жълти стотинки.

Само преди броени дни Каракачанов закупи два ръждясали кораба от Нидерландия и обяви поръчка за 2 000 000 (два милиона) лева за транспортирането им до пристанище Върна, тъй като същите не могат да дойдат на собствен ход.

Оказва се обаче, че Каракачанов купува боклуците на Европа, но продава нашето оръжие и боеприпаси за жълти стотинки чрез подопечното му дружество „Снабдяване и търговия-МО“.

На 10.01.2020 г. същото е обявило процедури за провеждане на търгове за продажба на боеприпаси и оръжия, но никъде не е обявило какви точно боеприпаси и какво точно оръжие ще продава. Още по-интересно е, че дори не е обявена и първоначалната цена.

С обявите за търговете можете да се запознаете ето тук
Интересна подробност е, че наш читател служител на подопечното на Каракачанов дружество ни изпрати снимка с твърдението, че ще се продават и танкове Т-72 при това работещи и готови за бойни действия.
Човекът бе страшно възмутен и заяви, че даваме милиони за ремонт на старите танкове, а продаваме за жълти стотинки годните за бойни действия машини.
Според него това е престъпление срещу националната сигурност на България с главно действащо лице министъра на отбраната. Ето и снимката на строените за оглед танкове.
Друга подробност с която ни запозна нашия читател е, че в търга за закупуването на оръжията и боеприпасите могат да участват само фирми притежаващи лиценз за такава дейност. Наша проверка установи, че органът който издава тези лицензи се ръководи от Каракачанов и министъра на икономиката. Случайно или не с такъв лиценз се е сдобил и зетя на Каракачанов Димитър Немски, от чиято фирма Каракачанов се сдоби с луксозния апартамент и получи прозвището Краси-Тераси.
Според нашия читател чрез издаването на лицензите за търговия с оръжия на практика Каракачанов може да влияе върху търговете като диктува условията и на продавача и на купувачите. Както се казва уникална държава! Да му мислим ние?
Източник: https://otupor.com/

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар