Скандал! Карлос Контрера от ВМРО станал общински съветник в София като жител на Сливен!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Кандидата за общински съветник в София от ВМРО Карлос Контрера е станал общински съветник през 2015 година като жител на град Сливен. Това сочи проверка в публичните регистри на държавата.

Сливенския жител на ВМРО е бил с постоянна адресна регистрация в сливенския квартал “Дружба” и по-точно в блок 33. Контрера се прочу с нападението си върху беззащитна възрастна жена в столичното метро. Според свидетели на случката сливенския жител бил във видимо нетрезво състояние или под въздействието на други вещества когато започнал да изхвърля чантите на възрастната жена под предлог, че му пречели.

В биографията на пишман патриота е записано, че той е роден в Перник, но няма и думичка за сливенското му жителство, което цъфва от официалните документи на фирмата “Никар имоти” ООД, представени пред търговския регистър. В декларация собственоръчно подписана от Карлос Контрера по чл.13, ал.4 от Закона за Търговския регистър, ясно се вижда, че към 22 юни 2015 година, същия е с постоянен адрес в град Сливен, но четири месеца по-късно става общински съветник в София. За столичани остава скрит и друг факт, че именно Контрера внася доклада за закупуването на 60 турски автобуса и увеличаването цената на билетите за градския на 1.60 лева. Според експерти тази докладна мирише от всякъде на корупция подплатена с около 20 милиона лева, които софиянци вече плащат от джоба си. Най-интересния момент обаче бе споделен от средите на ВМРО, които заявяват, че по това време Контрера е живеел с Ангел Джамбазки в малък апартамент от една стая, намиращ се в Овча купел. Вероятно в стаята е имало само едно легло, на което младите войводи са се греели в студените зимни нощи.

bnews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар