Станислав Балабанов от ИТН: Призивът на премиера за заплатата е необмислен

Скандал! Кирил Петков купувал депутати на Слави

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Станислав Балабанов от „Има такъв народ“ обвини Кирил Петков в опити за купуване на депутати, след като премиерът заяви, че разчита на народни представители от формацията на Слави Трифонов, за да продължи управлението на ръководеното от него правителство.

„Всъщност в момента ще се опитат да направят всичко възможно да купуват депутати, не само от нас, предполагам, че ще пробват и от други политически формации от опозицията, само и само да запазят уродливото си лице, за съжаление, което най-после лъсна, по отношение на колектива и парламентарната група. Аз съм сигурен, че ние сме отбор и ще продължим да бъдем такъм отбор, защото силата е в истината“, заяви Балабанов.

Шефът на ПГ на ИТН Тошко Йорданов също заяви, че Кирил Петков се е опитвал да купув депутати от партията. „И това е премиер, който взима решения. Къде са парите в държавата, на кой министър жена му е в МС. Назначиха си целия приятелски кръг. Това не е ли корупция. Кой си е позволил това. А има наглостта да се опитва да подкупва ПГ на ИТН, той ли е борбата в мафията. Интересно ми е да видя как ще намерят депутати от Има такъв народ“, заяви лидерът на парламентарната група.

На пресконференция на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков заяви: „На нас не ни трябват всички. Тази коалиция ѝ трябват още 12 депутата да я подкрепят, но се надяваме, че има хора в ИТН, които тръгнаха да променят България със същите цели, които ние тръгнахме, и се надяваме, че 12 поне от тях, надяваме се на 15, които могат да последват същия този принцип и не могат да се съгласят да се дадат на същите строителни фирми без контрол и без реформа в КПКОНПИ“.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар